Postbus 74
7050 AB Varsseveld
T +31 (0)315 230 266
F +31 (0)315 230 318
E info@barinstruments.nl

Point Orange

BAR Instruments brengt een unieke compacte datalogger op de Nederlands markt.

De Point Orange: een low-cost datalogger met analoge en digitale ingangen.

De Point Orange is een Remote Telemetrie Unit (RTU) ontwikkeld om data te verzamelen van een variëteit aan sensoren. Voorzien van een interne batterij kan hij ingezet worden op locaties waar geen voedingspanning voorhanden is. Standaard uitgerust met een GPRS modem, interne antenne en een USB programmeerpoort. De Point heeft compacte afmetingen; 156mm x 110mm x 112mm en heeft een afdichting gelijk aan IP68. De Point batterij heeft bij een 15 minuut meet interval en eenmaal per dag data verzending, een gemiddelde levensduur van 5 jaar.

De Point Orange verzameld informatie uit het veld en zorgt er voor dat deze informatie draadloos bij u op het scherm komt. Waarmee het u in staat stelt om uw locaties en data effectief en efficiënt te managen.Van de Point worden de interne waarden zoals, batterijspanning en GPRS signaalsterkte bijgehouden.

De Point Orange heeft standaard in de behuizing een water detectie sensor, zodat u een alarm kunt krijgen bij onderdompeling van de logger.

 


Ideaal voor monitoren van water of energie verbruik.
 

 

 

Klik hier voor meer informatie                                                                          Klik hier voor product foto's

 

RTU batterij gevoed